Image thumbnail

Over mij

HomeOver mij

Anne van der Wijst

Fotografie door Gijs Versteeg voor GezondNu Magazine!

Eten en drinken brengt mensen samen

Daar ben ik van overtuigd. Kennis en informatie kan gedeeld worden over producten en ingrediënten door leuke, unieke en spannende concepten te introduceren.

Achtergrond

Na mijn opleidingen aan De Rooi Pannen in Eindhoven begon ik in 2013 aan een nieuwe uitdaging. Food Innovation met specialisatie Food & Design aan de HAS Hogeschool. Door mijn achtergrond in de horeca ontwikkelde ik tijdens mijn opleiding graag nieuwe producten en concepten voor deze branche.

Ik heb jaren gewerkt in de horeca op verschillende niveaus en functies. Hier zag ik een vaak terugkerend probleem. Namelijk het aanbod in alcoholvrije dranken en de keuzes die gasten hierin hebben.

Tijdens mijn afstudeeropdracht aan de HAS Hogeschool ontwikkelde ik Vien0®, waarmee ik in mei 2017 mijn eigen bedrijf gestart ben.

2017 – Food100 – Voedselveranderaars van vandaag, gamechangers van morgen 

2018 – Finalist Columbus Throphy

2019 – Eigen productielocatie – De Mortel

2020 – Artikel GezondNu Magazine & Trouw Tijd

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.